Κοσμήματα

υψηλής αισθητικής και πολυτέλειαςΚλασικάΜοναδικάΠοιοτικάΜοντέρναΚομψάΠιστοποιημένα

Μοντέρνα κοσμήματα

Αξεπέραστη ποιότητα

Image

Σχετικά με εμάς

Η δεξιοτεχνία ξεδιπλώνεται

Με την παρουσία μας στο εμπορικό τρίγωνο της Αθήνας, από το 1975 η εταιρεία μας, παρέχει μια μεγάλη συλλογή από κοσμημάτων σε χρυσό Κ18 (750) δίνοντας έμφαση στην παράδοση, την καινοτομία και την εξέλιξη.

Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά από ένα ευρύ φάσμα πολύτιμων λίθων - διαμαντιών (diamonds-brilliant), ζαφειριών (saphire), ρουμπινιών (ruby), σμαραγδιών (emerald) καθώς και ημιπολύτιμων λίθων, δημιουργούμε κομψοτεχνήματα που μόνο η φαντασία θέτει τα όρια.

Η συλλογή

Όλη η μοναδική συλλογή της εταιρίας μας έχει ως βάση της μόνο το χρυσό Κ18 (750) με πολύτιμους λίθους, διαμάντια (diamonds- brilliant), ζαφείρια (saphires), ρουμπίνια (rubies), σμαράγδια (emeralds) και ημιπολύτιμους λίθους σε διάφορα μεγέθη και σχέδια προσδίδοντας μια άλλη αισθητική υψηλής ποιότητας και πολυτέλειας.

Τα δαχτυλίδια μας σε κομψά και περίτεχνα σχέδια ανταποκρίνονται σε κάθε απαιτητικό γούστο. Μία μεγάλη συλλογή από μονόπετρα σας περιμένουν για να κάνετε την πιο ευφάνταστη πρόταση γάμου στην αγαπημένη σας. Το μονόπετρο συμβολίζει την επισφράγιση της αγάπης, αφοσίωσης και εμπιστοσύνης για κάθε ζευγάρι, οπότε η ποικιλία μας θα σας καταπλήξει.

Η συλλογή από βραχιόλια όπως χειροπέδες και ριβιέρες, τα σκουλαρίκια μας σε μονόπετρα, ροζέτες, κρίκους και κρεμαστά.

Image
Image
0
Ικανοποιημένοι πελάτες
0
Χρόνια εμπειρίας
0
Σχέδια κοσμημάτων